• Náš príbeh

Piváreň Finder sa zrodila v decembri roku 1992.
Jej zakladateľom bol Andrej Fedorko, medzi priateľmi známy pod prezývkou “Finder”. 

Po kúpe pivárne v roku 2003 sme začali písať novú históriu a prinášať prvé zmeny.
Nezabudli sme pritom na tradíciu a ducha pôvodného priestoru, no ani na potrebné inovácie.

V septembri roku 2009 prešla piváreň rozsiahlou rekonštrukciou.
V tomto roku sme do našej ponuky taktiež zaradili prvé tankové pivo v Bardejove.
Zakrátko sa stalo obľúbeným nápojom našich zákazníkov. 

Po ďalšej rekonštrukcii priestorov v roku 2016 sme sa preto s nadšením stali účastníkmi pilotného projektu pivovaru Topvar Šariš.
Do prevádzky sme zaviedli dve tankové technológie pre dva druhy tankového nepasterizovaného piva.
Keďže dobré pivo je našou prioritou, v súčasnosti našu ponuku tvorí dovedna 8 druhov zlatistého moku.

Piváreň Finder sa zrodila v decembri roku 1992.
Jej zakladateľom bol Andrej Fedorko, medzi priateľmi známy pod prezývkou “Finder”. 

Po kúpe pivárne v roku 2003 sme začali písať novú históriu a prinášať prvé zmeny. Nezabudli sme pritom na tradíciu a ducha pôvodného priestoru, no ani na potrebné inovácie.

V septembri roku 2009 prešla piváreň rozsiahlou rekonštrukciou.
V tomto roku sme do našej ponuky taktiež zaradili prvé tankové pivo v Bardejove. Zakrátko sa stalo obľúbeným nápojom našich zákazníkov. 

Po ďalšej rekonštrukcii priestorov v roku 2016 sme sa preto s nadšením stali účastníkmi pilotného projektu pivovaru Topvar Šariš. Do prevádzky sme zaviedli dve tankové technológie pre dva druhy tankového nepasterizovaného piva. Keďže dobré pivo je našou prioritou, v súčasnosti našu ponuku tvorí dovedna 8 druhov zlatistého moku.

  • Pivo

Dobré pivo musí byť kvalitne uvarené, starostlivo uskladnené a s láskou načapované. 

To sú zásady, ktoré si ceníme u našich dodávateľov, no o nič menej u našich pracovníkov. 

Záleží nám na tom, aby ste si vychutnali plnú chuť piva v čistom pohári. 

Prezrite si, prosím, našu pivnú kartu.

  • Jedlo

Po dobrom pive zvykne človek vyhladnúť.
Naši kuchári mysleli na to, že špecifická chuť piva si vyžaduje aj špecifické pivárenské menu.
Stavili sme na rokmi overené chuťovky.
Veríme, že si vyberiete.

  • Vaše podujatia

V našej pivárni si môžete zornagizovať súkromné podujatie v kruhu známych či blízkych. 
Na rozdiel od súkromných podujatí v reštaurácii to dokonca prináša niekoľko možností navyše.

Ak si chcete pri posedení vychutnať cigaretu, čo v priestoroch reštaurácie nie je možné, zaiste oceníte našu fajčiarsku časť pivárne.

Vaše podujatie môže zároveň trvať o niečo dlhšie, počas piatka a soboty je totiž piváreň Finder otvorená až do polnoci. 

Navyše sa Vaši hostia u nás určite nebudú tlačiť, keďže okrem priestorov pivárne máme k dispozícii aj terasu, v ktorej si posedí 45 ľudí v absolútnom súkromí.

  • Sídlo
  • ul. Slovenská 8
  • 085 01 Bardejov
  • Slovensko
  • Kontaktujte nás
  • tel. +421 917 131 001
  • e-mail: kontakt@finder.sk
  • Otváracie hodiny
  • Pon - Št: 09.00 - 22.00
  • Pia - Sob: 09.00 - 00.00
  • Neďeľa: 14.00 - 22.00
  • Kontaktný formulár

Pivárenské menu

100g Tradičný tatársky biftek
miešaný/nemiešaný
4ks hrianky suché alebo mastené
/1,3/
5,90€

300g Fritované kuracie krídelká so zemiakovými hranolčekmi 200g
a pikantnou majonézou
/1,3,7/
4,50€

150g Pivný hovädzí guláš
s karlovarskou knedľou 160g
/1,3,7/
4,90€

1. Gramáž mäsa je uvedená v surovom stave.
2. Neodporúča sa, aby tepelne nespracované mäso a vajcia konzumovali deti, tehotné, dojčiace ženy a osoby s oslabenou imunitou. Zoznam vyznačovaných alergénov v jedálnom lístku: 1 – OBILNINY – a výrobky z obilnín, obsahujúce lepok; 2 – KÔROVCE – a výrobky z nich; 3–VAJCIA–a výrobky z vajec; 4–RYBY–a výrobky z rýb; 5–ARAŠIDY–a výrobky z nich;6–SÓJA–a výrobky zo sóje; 7– MLIEKO – a výrobky z mlieka; 8 – ORECHY – a výrobky z nich; 9 – ZELER – a výrobky z neho; 10 – HORČICA – a výrobky z horčice; 11 – SEZAM – a výrobky zo sezamových semien; 12 – SIRIČITANY – sušené ovocie, ovocné konzervy a výrobky zo zemiakov (polotovary), pri ich balení je použitý siričitanový plyn pre uchovanie kvality potravín.